Boek Zwanger Baby Boefje

Van zwangerschap tot gezonde peuter in 1000 dagen

De basis voor een gezond leven wordt gelegd van het moment van de bevruchting totdat je kind 2 jaar oud is, de eerste 1000 dagen. Tijdens deze periode loopt als rode draad de ontwikkeling van een gezonde darmflora, het groeien van jouw ouderinstinct, het creëren van een liefdevol nest en het beperken van ongunstige invloeden van buitenaf.

Gezondheid is de totale balans tussen lichaam en geest en gezonde darmen spelen daarin een sleutelrol. In het boek Zwanger Baby Boefje lees je echter meer dan alleen maar poeppraatjes.

Boek Zwanger Baby Boefje

Je leert:

• Hoe je tijdens je zwangerschap en de bevalling de basis legt voor een goede gezondheid van je kindje.
• Naar je eigen ouderinstinct te luisteren.
• Je kind op ontdekkingsreis te laten gaan in de wondere wereld van vaste voeding.
• Wat gezonde voeding, vitaminen, mineralen, kruiden en andere voedingsstoffen voor de gezondheid van jezelf en je boefje doen.
• Op een veilige en natuurlijke manier je kindje te helpen bij allerlei kwaaltjes, van obstipatie en reflux, tot een verkoudheid en eczeem.

Ook delen drie moeders hun ervaringen met hun eigen kinderen en vind je interviews met een arts, een babytherapeut en een lactatiekundige IBCLC.

Met voorwoord van dr. Judith Kocken, kinderarts en oprichtster Kinderbuik&Co.

Door je baby een goede start te geven tijdens de eerste 1000 dagen, zal je kind uitgroeien tot een avontuurlijk boefje. Ben jij er klaar voor om het avontuur aan te gaan?

Bestel het boek

De sleutel tot een gezonde ontwikkeling bevindt zich in de buik.