Over mij

Cindy de Waard – Natuurgeneeskundige en farmaceutisch wetenschapper

 

Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Mijn naam is Cindy de Waard en ik ben natuurgeneeskundige en farmaceutisch wetenschapper. Ik heb mij enkele jaren beziggehouden met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van darmgezondheid en kruidengeneeskunde. De kennis die ik toen heb opgedaan, breng ik nu in de praktijk. Ik geef gezondheidsvoorlichting en ik help mensen hun darmgezondheid te verbeteren. Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom in mijn praktijk.

 

Omdat ik een 6-jarige opleiding tot natuurgeneeskundige én een universitaire opleiding tot wetenschapper gevolgd heb, ben ik in staat om de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe te passen in mijn werkzaamheden als therapeut, schrijver en docent. Wat ik belangrijk vind, is om de mens als geheel niet uit het oog te verliezen. Ik heb een holistische visie met een wetenschappelijke onderbouwing. Zo kan ik jou het beste uit twee werelden geven.

 

 

Mijn missie

 

Mijn doel is om je bewust(er) te maken van het belang van gezonde darmen. Als je darmen uit balans zijn, zorgt dat niet alleen voor darmklachten zoals buikpijn of problemen met je stoelgang. Het kan ook leiden tot hoofdpijn/migraine, moeheid, eczeem, diabetes type 2, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, stress en neerslachtige gevoelens. Op deze website vind je informatie over het verband tussen een gezonde darm en een goede gezondheid.

Tegelijkertijd wil ik het praktisch voor je maken, want met alleen informatie ga jij je niet beter voelen. Je vindt daarom ook veel tips die je kunt toepassen in je dagelijkse leven.

 

 

 

Neem contact met me op

 

Als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding om je darmen in balans te brengen, dan nodig ik je uit om een afspraak te maken in mijn praktijk.

Voor nu wens ik je veel leesplezier!