Werkzaamheden

Jouw gezonde darmen is een onafhankelijke organisatie waarbinnen Cindy de Waard zich, naast het behandelen van mensen met gezondheidsklachten, richt op gezondheidsvoorlichting en educatie aan gezondheidsprofessionals en consumenten. Je kunt mij benaderen voor werkzaamheden waarin het bevorderen van de gezondheid centraal staat. Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van educatiematerialen of het schrijven van teksten/artikelen. Maar ook het geven van lezingen, cursussen of workshops behoort tot de mogelijkheden.

 

Ik vind het belangrijk om een goede wetenschappelijke onderbouwing na te streven, waarbij ik de holistische zienswijze niet uit het oog wil verliezen. Daarmee maak ik de vertaalslag van wetenschappelijke onderzoeken naar praktische adviezen.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Hieronder vind je een kleine greep uit de opdrachtgevers die je zijn voorgegaan.

 

Werkzaamheden

  • Opleiding Orthomoleculaire voedingsleer & therapie (Stichting Educatie Atrium Innovations) – Docent ‘Allergieën & Voedselintoleranties’, ‘Maag en darmen’ en ‘Detox’
  • Medisch Dossier (tijdschrift voor onafhankelijke informatie voor en over je gezondheid) – Redactielid
  • OrthoFyto (Vaktijdschrift voor artsen, therapeuten en (para)medische professionals werkzaam of geïnteresseerd in preventieve gezondheidszorg en integratieve geneeskunde) – Auteur
  • Prikkels (tijdschrift van de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB)) – Hoofdredacteur
  • YISC.nuSpreker op de Experience sessie
  • Voedingswaarde (vaktijdschrift over gezondheid, voeding en suppletie) – Auteur